Проверка сертификатов
icon__wave

Проверка сертификатов

Сертификаты, выданные Центром подготовки моряков АВАНТ, в любой момент можно проверить на подлинность.

На каждом сертификате нанесён уникальный QR-код, который при проверке онлайн покажет подлинность сертификата.

icon__wave

Моторист (машиніст) другого класу

Код професії 8340
Назва професії Моторист (машиніст)
Кваліфікація Моторист (машиніст) другого класу
Вид професійної підготовки Професійно-технічне навчання
Робочий навчальний план затверджено Директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації
Мова викладання Українська, англійська, російська
Зміст Навчання відповідає Державному стандарту професійно-технічної освіти з професії «Моторист (машиніст)» ДСПТО 8340.0І.61.00-2014
Кваліфікаційна характеристика Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників. Випуск 67 «Водний транспорт», розділ «Морський транспорт». Наказ Міністерства інфраструктури України від 20.11.2013 № 938
Мета навчання Повинен уміти: нести вахту у машинному відділенні згідно із судновим розкладом; обслуговувати та ремонтувати суднові технічні засоби та механізми; забезпечувати безперервну роботу механізмів на заданих режимах і в заходах щодо усунення недоліків у їх роботі; експлуатувати котли; підтримувати чистоту та порядок в машинному відділенні; обслуговувати головну енергетичну установку, суднові допоміжні механізми та котли, які забезпечують їх роботу; вжити заходи у разі загрози аварії, надходження забортної води, пожежі або іншої небезпеки для життя людей у машинному відділенні; використовувати аварійне обладнання під час аварійних ситуацій та вживати  заходів для усунення наслідків такої ситуації.
Вимоги до слухачів при вступі на навчання Повна загальна середня освіта. Без вимог до стажу роботи. Після закінчення строку навчання – не менше 18 років. Стать: чоловіча, жіноча. Медичні обмеження щодо придатності осіб для роботи на водному транспорті за станом здоров’я.
Кінцевий документ про проходження навчання Свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації державного зразка із внесенням відповідних даних до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО)
Кількість слухачів в групі Не більше 30 осіб
Методи навчання Лекції, семінари, відео конференції в класі, лабораторно-практичні заняття на судні «АВАНТ». Виробнича практика на см/с «ІМПУЛЬС»
Тривалість навчання 7 місяців
icon__wave

Похожие курсы

Курсы для моряков из той же категории